|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA  

KONTAKTNE INFORMACIJE

Predstojnica Razvojno – raziskovalnega inštituta GRM:
izr. prof. dr. Lea-Marija Colarič-Jakše

E-mail:
lea.colaric-jakse@vsgrm.unm.si
Telefon:
+386 41 322 900

Nahajate se tukaj

  ZBORNIKI PRISPEVKOV

  ENERGETIKA V KMETIJSTVU
  ZBORNIK PRISPEVKOV ENERGETIKA V KMETIJSTVU.pdf
   
  LOGISTIKA V KMETIJSTVU 2021
  15. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu: Zbornik konference. 15. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – Center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Zadružna zveza Slovenije ima letošnjo osrednjo temo Podnebne spremembe v logistiki v kmetijstvu. Konferenca je postala tradicionalna in posveča pozornost na različne poglede na logistiko v povezavi s kmetijstvom.
  https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/623
   
   Conference Proceedings
   
  LOGISTIKA V KMETIJSTVU 2020
  14. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu: Zbornik konference. 14. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Zadružna zveza Slovenije ima letošnjo osrednjo temo Podnebne spremembe v logistiki v kmetijstvu. Konferenca je postala tradicionalna in posveča pozornost na različne poglede na logistiko v povezavi s kmetijstvom. Zato imamo vabljeno predavanje na temo Vpliv podnebnih sprememb na kmetijstvo. Letos bomo imeli spletno konferenco zaradi koronavirusa.
  https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/518

   Conference Proceedings
   
  LOGISTIKA V KMETIJSTVU 2019
  13. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu: zbornik konference. 13. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Zadružna zveza Slovenije ima letošnjo osrednjo temo vloga in pomen človeških virov pri logistiki v kmetijstvu. Konferenca je postala že tradicionalna in utira pot različnim pogledom logistike v povezavi s kmetijstvom. Ravno zato imamo vabljenega predavatelja na temo Električna vozila v kmetijstvu.
  https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/446
   
  Naslovnica za Conference proceedings / XIII. International Conference on Logistics in Agriculture 2019, Novo mesto, Slovenia, 6. November 2019
   
  LOGISTIKA V KMETIJSTVU 2018
  12. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu 2018, Konferenčni zbornik. 12. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru in Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto ima letošnjo osrednjo temo Svetovni izzivi logistike v kmetijstvu. Konferenca je postala že tradicionalna in utira pot različnim pogledom logistike v povezavi s kmetijstvom. Ravno zato imamo vabljenega predavatelja na temo Digitalizacija v kmetijstvu: Digitalna revolucija v kmetijstvu - Industrija 4.0. Poleg te teme bomo na konferenci obravnavali še tematiko napredne embalaže za hrano, analizirali lokalno proizvodnjo hrane, krožno gospodarstvo, oskrbovalno verigo hrane, logistiko modernih mest, predelovalno industrijo, trajnostni koncept hrane, optimizacijo faz pridelave in logistike vina v Sloveniji, možnost dostave lokalno pridelane hrane v lokalno okolje z električnimi in hibridnimi vozili ter kreativne rešitve v logistiki bivanja in oskrbe starejših oseb.
  https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/370